Verschillende hondennamen voor uw hond!

Voor mijn nieuwe pup was ik opzoek naar een bijpassende hondennaam. Er zijn zoveel hondennamen dat ik vastliep. Op 123 Tinki was veel keuze en kon ik gemakkelijk namen uit een categorie kiezen. Mijn voorkeur ging uit naar een hondennaam met een B. Er waren verschillende namen te vinden op de website. Een aantal voorbeelden zijn Buddy, Bobby, Boomer, Boef, Beertje, Binkie, Bacon, Bumper, Bassie en Bello. Na wat overleg thuis zijn wij dankzij 123 Tinkie uitgekomen op de naam Binkie. Het paste erg goed bij ons hondje en wij zijn er erg tevreden over. Het is super handig dat er verschillende namen te vinden zijn onder categoriën. Ik raad mensen aan om op zoek te gaan naar hondennamen op de website van 123 Tinkie!

Disney hondennamen

Hoe gekker, hoe leuker! Een Disney hondennaam voor uw hond? Wie wilt dit nou niet! Op de website van 123 Tinkie zijn verschillende soorten Disney hondennamen te vinden. Bent u gek op Disney films dan is dit iets voor u. In Disneyfilms komen erg vaak honden voor, met ook nog is erg leuke namen! Zo heb je bijvoorbeeld Loebas uit Donald Duck, Lady en Vagebond uit Lady en de Vagebond, Frank uit Frank & Frey, Bruno uit Assepoester en Fifi en Pluto van Minnie en Mickey Mouse. Natuurlijk is het ook mogelijk om andere namen van disneyfiguren te gebruiken voor uw puppy. Een aantal mogelijkheden zijn Simbo, Mowgli of Lilo. Het is een erg leuke optie om een disney naam als hondennaam te gebruiken!

Grote en kleine hondennamen

Er zit veel verschil tussen namen voor kleine en voor grote honden. Zo is een stoere hondennaam geschikter voor een iets grotere hond. En voor een kleine hond is een schattige naam heel erg toepasselijk. Op 123 Tinki zijn er verschillende soorten namen te vinden, of u nou op zoek bent naar grote of kleine hondennamen. Er is van alles te vinden en er zit altijd wel een leuke naam voor elke hond bij!