De grootste hengelzaak van Amersfoort

Mij man heeft eindelijk een hengelzaak gevonden waar hij zijn spullen kan kopen voor zijn nieuwe hobby.  Een week geleden was hij met een vriend meegegaan om te gaan vissen. Toen kon hij van iemand de spullen lenen om een lekker dagje op het water te vertoeven. Samen met meerdere vrienden hadden zij een bootje gehuurd om te gaan vissen. Mijn man was hier nooit een voorstander van, maar sinds hij dat dagje is weg geweest wil hij nu ook zijn eigen spullen gaan aanschaffen. Met de hulp van de medewerker in de winkel heeft hij alles bij elkaar gezocht, hij is er klaar voor. 

Een ontspannende hobby

Regelmatig is mijn man nu met zijn vrienden op het water te vinden. Al dobberend zijn zij aan het vissen. Het valt mij wel op sinds mijn man deze hobby heeft, hij een stuk relaxter in zijn vel zit.

Vandaag moest mijn man weer naar de hengelzaak om aas te halen en nog wat andere spullen. Deze keer zag hij een zeer mooie hengel staan die in de aanbieding was, deze heeft hij gekocht. Meerdere keren zij er leuke aanbiedingen hier, zeker de moeite waard om de site van Van Nimwegen in de gaten te houden.