Met het ANWB theorieboek Rijbewijs B ben jij helemaal klaar voor je examen!

Ben je je aan het voorbereiden op je theorie-examen voor je rijbewijs B? Dan mag een theorieboek met daarin alle informatie die je maar nodig kan hebben en alles waarvan je op de hoogte moet zijn beslist niet ontbreken! Natuurlijk kies je dan voor een boek dat helemaal up to date is en klaar is voor het theorie-examen in 2017. Het ANWB theorieboek Rijbewijs B is een ideale keuze om jezelf mee voor te bereiden op je examen. Het loodst je aan de hand van begrijpelijke teksten, duidelijke kleurenfoto’s en overzichtelijke situatieschetsen door de volledige theorie die je bij je examen en tijdens je gehele rij-carrière goed moet kennen.

De optimale voorbereiding op je theorie-examen

 

In het theorieboek van de ANWB vind je naast zaken als verkeersregels, voorrangsregelingen en snelheidslimieten ook allerlei nuttige informatie over het voertuig dat je gaat besturen. Zo leer je onder meer wat de correcte bandenspanning is, wat je onder de motorkap vindt en hoe je in bepaalde verkeerssituaties moet handelen. Onze tip is om het boek een aantal keer goed door te lezen, zodat je alle informatie goed in je op kan nemen. Op deze manier kom je straks geheel voorbereid aan bij je theorie-examen. Doe ontzettend goed je best en zorg ervoor dat je het in één keer haalt. Zo ben immers weer lekker een stapje dichter bij je eigen rijbewijs en dus je volledige vrijheid!
Het ANWB theorieboek Rijbewijs B heeft als groot voordeel dat het uit te breiden is met het ANWB oefenboek Rijbewijs B en de ANWB Cd-rom Examentraining voor het Rijbewijs B. De drie fantastische leermiddelen zijn optimaal op elkaar afgestemd, zodat je nog beter kan oefenen voor jouw theorie-examen.