De kunst van Chagall bekijken? Dat doet u bij Musee Lalique!

Wanneer u de prachtige kunstwerken van Chagall wilt komen bewonderen is dat vanaf Juli 2018 mogelijk in het museum Lalique. Dit museum is gevestigd in Doesburg, Gelderland. Doesburg is een oude Hanzestad en heeft dus ook een prachtige kade vol met terrasjes om heerlijk te kunnen genieten van het prachtige uitzicht!

De kunstwerken van Chagall :

  • De kunstwerken van Chagall zijn gemaakt met een flinke dosis passie. De kunstwerken zijn geïnspireerd door zijn jeugd. Hij heeft bij ieder kunstwerk een verhaal uit het verleden. Dat is wat de kunstwerken van Chagall zo speciaal maakt! Wanneer u de kunstwerken ziet zult u hier al van kunnen genieten maar wanneer u de verhalen achter de kunst hoort zult u versteld staan van wat de heer Chagall allemaal kon maken.
  • Chagall is een kunstenaar die met veel kleuren te werk ging. Zijn kunstwerken zijn dan ook erg kleurvol en druk. Dit is een gok die is gemaakt door Chagall en in dit geval heeft deze gok goed uitgepakt!

Naast het bekijken van de kunstwerken van Chagall kunt u in ons museum ook heerlijk lunchen of een lekkere prosecco nuttigen! Alles kan niks moet! Kom gauw eens langs!