Goede telefoon repareren in Delft

Ik had hulp gevraagd aan een goede vriend voor de verbouwing van mijn woning. Tijdens het verbouwen liet hij zijn telefoon vallen op de tegelvloer waardoor zijn scherm was gebarsten en zijn telefoon niet meer aanging. We gingen daarom gelijk op het internet op zoek naar telefoon repareren Delft om een telefoon zaak te vinden in Delft die lage prijzen hanteert.

De 7 zekerheden

We hadden een aantal websites bezocht en met elkaar vergeleken voordat we uitkwamen op de website van Telgefixt. Je kan de informatie waar je naar op zoek bent erg gemakkelijk vinden en ze bieden de klanten erg goede service.

  1. Klaar terwijl u wacht met de 1-uur service.
  2. Verliest GEEN data zoals foto’s,video’s.
  3. Originele onderdelen.
  4. Geen verborgen kosten.
  5. Scherpste prijs.
  6. Deskundige monteurs.
  7. Meekijken met de reparatie.

Bezoek aan de winkel

Na het lezen van deze informatie besloten we om telefonisch contact met het bedrijf op te nemen. We konden direct terecht. We werden door een van de deskundige monteurs erg vriendelijk te woord gestaan en zijn telefoon was erg snel gerepareerd. We zijn allebei dus erg tevreden over de service en prijzen die Telgefixt hanteert. En raden het daarom ook aan iedereen aan die op zoek is naar een telefoonzaak in de buurt van Delft.