Grote mand online kopen om al je spullen in op te bergen? Manden zijn eigenlijk onmisbaar in een opgeruimd huis. De praktische opbergmanden kun je overigens ook heel goed gebruiken als wasmand. Heb je een landelijke stijl in je interieur en wil je dat terug laten komen in woonaccessoires als een mand? Kijk dan eens bij de grote manden gemaakt van riet.

Waar een grote mand voor gebruiken?

Zo’n grote rieten mand alleen oogt al prachtig en gaat dan ook zeker niet misstaan in jouw woning. En als je kiest voor een hoge mand is dat perfect om bijvoorbeeld speelgoed in op te bergen. Of gooi er je dekens in als je ze even niet gebruikt. Heel praktisch dus. Helemaal als de mand een hengsel heeft. Zo verplaats je hem makkelijk van de ene naar de andere plek. Zeker handig als je de mand gaat gebruiken als wasmand, welke niet altijd maar op één plek staat. Maar wist je dat er ook hele leuke manden zijn die je ook puur als decoratie kunt gebruiken. Deze hebben bijvoorbeeld de vorm van een vaas en kun je een mooie grote droge bloem in zetten.

Handgemaakte rieten manden

Wil je helemaal uitpakken, dan kun je gaan kijken bij de handgemaakte opbergmanden. Deze zijn gemaakt van 100% natuurlijk materiaal en geweven in onder andere Azië. Met natuurlijke materialen krijgt zo’n mand extra rust en eenvoudig mee. En dat staat weer heel mooi in elk type interieur. Let er wel op dat de kleuren die je ziet op je scherm van de mand kunnen licht afwijken van de werkelijkheid.

Kies een grote mand die bij jou past

Het aanbod aan manden is groot. En we begrijpen dat je wellicht lastig kunt kiezen tussen al die grote manden. Welke past nou precies bij jou? Daarom een paar tips:

  • Bepaal waarvoor je de grote mand voor wilt gebruiken
  • Kies een plek waar de mand moet komen te staan. Dit bepaalt ook hoe groot de mand daadwerkelijk zou kunnen zijn
  • Kijk naar de afmetingen die het beste overeen kunnen komen bij het doel van de mand en de plek waar de mand komt te staan.
  • Tot slot kun je kijken naar de kleur en welke het beste aansluit bij jouw interieur.

Mix and match

Heb je veel spullen die je wilt opbergen? En vermoed je dat één grote mand niet voldoende is? Dan kun je natuurlijk meerdere grote manden online kopen. Of kies voor een grote mand met daarbij wat kleinere varianten. Soort mix and match dus. Koop bijvoorbeeld drie manden in elk een ander formaat. Leuk om zo in een driehoek te zetten. Als je op zoek gaat naar manden dan raden we je aan om altijd goed te letten op de afmetingen. Deze staan aangegeven bij de specificaties. Zo heb je altijd een goed beeld van wat je in huis haalt.

Waar plaats je de grote mand?

De meeste manden van groot formaat plaatst men in de woonkamer als opbergmogelijkheid. Een mand kan hier dus functioneel zijn (want: opbergen) maar ook tegelijkertijd een sfeer benadrukken. Een grote mand kun je ook heel goed gebruiken in de slaapkamer om extra dekens in op te bergen.