Op zoek naar kwalitatieve e-sigaretten?

Als u op zoek bent naar kwalitatieve e-sigaretten dan bent u op het juiste pad! Wij bij E-Sigaret Solutions verkopen een grote kwantiteit aan elektrische sigaretten.

Wat wij te bieden hebben

Wij bij E-Sigaret Solutions hebben een breed assortiment aan elektrische sigaretten. Elektrische sigaretten startersets mond long, direct long en zelfs een E-pipe zijn beschikbaar. Veel keuze uit merken en soorten. Ook zijn er veel accessoires beschikbaar zoals verdampers, coils, opladers, batterijen en mods. Met onze gratis track & trace kunt u zien waar uw pakketje is als u iets heeft besteld. Wij zijn 6 dagen in de week open en als u voor 16:00 uur besteld heeft wordt uw pakketje de volgende dag al bezorgd!

Info over e-sigaretten

Wist u dat e-sigaretten veel gezonder voor uw gezondheid is dan normale sigaretten? Elektrische sigaretten bevatten geen teer, kankerverwekkende stoffen en geen giftige stoffen. Bij normale sigaretten vormt de rook zich door het verbranden van tabak. Bij elektrische sigaretten wordt er E-liquid verdampt en wordt er dus niks verbrand. De damp bevat geen schadelijke stoffen, wat dus wel het geval is bij normale rook van sigaretten.
Wilt u meer informatie weten over elektrische sigaretten? Bekijk dan onze site.