Ben je op zoek naar een goede, betaalbare kapper Maasland, dan ben je hier aan het juiste adres. Deze hairstylist kunnen je aan een nieuwe look helpen, of je bestaande look weer in model brengen.  Wil je een keer totaal iets anders, laat de coiffeur dan zijn gang gaan en wie weet maak jij daarna wel de blits.

Omdat ik al jaren met lang haar loop en deze altijd in een staart draag wilde ik nu wel eens wat anders. Een totaal ander coupe leek mij nu zeer gepast. Per slot had ik zoveel meegemaakt dat er bij een nieuw leven ook een totaal ander kapsel past. 

Nog nooit zo blij geweest

Nadat ik een afspraak met de kapper in Maasland had gemaakt en mijn wensen kenbaar had gemaakt is deze aan de slag gegaan. Natuurlijk hebben zij wel een paar keer gevraagd of echt alles eraf geknipt moest worden, Maar na mijn derde ja, ging ze aan de slag. Allereerst kreeg ik mijn staart al in handen, deze wilde ik wel bewaren voor de momenten ik deze zal gaan missen. Na  de knipbeurt heb ik zeker tien minuten sprakeloos in de spiegel zitten kijken. Dit was één van de weinige keren dat ik met mijn mond vol tanden bij de kapper heb gezeten,….sprakeloos, zo mooi!