Een ankerpunt voor één of twee personen

ankerpunt

Een ankerpunt kan ervoor zorgen dat je veilig op een dak kan werken. Doordat je deze makkelijk kan verplaatsen is het werken een stuk ankerpuntmakkelijker geworden. Echter moet je er wel andere veiligheidsmaatregelen bij nemen, zoals het gebruik van een harnas. Om aan al deze spullen te komen, kan je het beste naar een erkend bedrijf gaan, die verstand hiervan heeft. Dit bedrijf is VDSTEENXXL en hebben een zeer uitgebreid assortiment. Tevens kan je hier met al jouw vragen terecht, want het personeel weet precies wat je allemaal nodig hebt om je werk zo veilig mogelijk uit te voeren.

Omdat ik bezig ben om een ander dak op ons huis te leggen, is het belangrijk dat ik dit op een zeer veilige manier doe. Samen met een goede vriend zijn wij aan deze klus begonnen. In het verleden heb ik vaker op het dak gestaan en daarom draai ik mijn handen hier niet voor om.

Wij hebben een ankerpunt voor twee personen gekocht

ankerpuntOndanks ik werkzaam ben op mijn eigen dak, is het wel van belang om zo veilig mogelijk hierop te staan. Daarom ben ik samen met mijn vriend naar  VDSTEENXXL gegaan. Hier hebben wij uitgelegd naar wij op zoek waren. Een vriendelijke medewerker heeft ons bijzonder goed geholpen. Deze vertelde ons over de mogelijkheden met een ankerpunt. Zo heb je deze voor één persoon, maar je kan deze ook voor twee personen krijgen. Dit is echt wel een tip, als je op een dak aan het werken bent.

Nadat wij naar deze winkel waren gegaan, hebben wij al het nodige materiaal gekocht. Het is natuurlijk ook mogelijk o alles online te kopen, mocht je niet in de buurt van Valkenswaard wonen. Door de handige hulp waren wij sneller klaar. Het is een stuk fijner werken als je weet dat van het dak afvallen niet meer mogelijk is.