Kwaliteit en isolatie bij dakramen

Als u een dakraam laat plaatsen is het belangrijk dat deze van een goede kwaliteit is. Een dakraam krijgt alle weersomstandigheden voor zijn kiezen. Dakramen moeten gemaakt zijn van een stevig materiaal. Bij Bouw-handel.nl hebben zij gegarandeerd een goede kwaliteit dakramen voor een lage prijs. Bouw-handel is een webshop voor al uw bouwmaterialen. Zij verkopen onder andere ladders, lichtkoepels, rookhokken en meer.

Vergunning voor dakramen

In de meeste gemeente kunt u een dakraam plaatsen zonder vergunning. Wij raden het wel aan om contact op te nemen met uw gemeente om te vragen of zij hier andere regels voor hebben.

Isolatie van een dakraam

Een dakraam wordt geplaatst door een gat te maken in het dak. In dit gat wordt het dakraam vast gezet. Dakramen komen in verschillende soorten en maten. Een dakraam op een schuin dak heeft andere eisen als een dakraam op een plat dak. Deze ramen krijgen regen,  ijs en zon op zich en moeten hier bestand voor zijn. Één van de belangrijkste punten bij het plaatsen van een dakraam is dat deze goed geïsoleerd moet zijn. Dit houd warmte vast en is ook belangrijk voor een duurzaam huis.

Advies voor het juiste dakraam

Bij Bouw-handel.nl en in de showroom kunt u terecht voor vragen en advies. U bent welkom in onze showroom. Doordeweeks zijn wij geopend van 08:00 tot 18:00 en op vrijdag zelfs tot 20:00. Op zaterdag zijn wij geopend van 08:00 tot 17:00 en op zondag zijn wij gesloten.