Brandweer opleidingen, mooie stap!

G4S

Interessante brandweer opleidingen gezocht? Jij wilt toch ook andere helpen mocht er iets aan de hand zijn? Sinds dat ik werkzaam ben bij mijn nieuwe werkgever zoek ik al naar de betreffende persoon. Tijdens de vergadering van een paar weken terug had ik gevraagd wie er BHV is. Hierop keek mijn werkgever erg vreemd, iets wat ik niet had verwacht. In ieder bedrijf is er toch wel een BHV te vinden? Nadat de vergadering was afgerond werd ik uitgenodigd voor een gesprek bij mijn werkgever. Hij vertelde mij dat ik de eerste was die erom had gevraagd. Op dat moment was ik erg verbaasd, echter gaf het mij wel de nodige kansen. Zodoende had ik aangeboden om deze opleiding te willen volgen.

brandweer opleidingenDe brandweer opleidingen zijn perfect!

Het werd wel aangeboden, mits ikzelf opzoek ging naar een geschikte instituut die mij hiermee kan helpen. Al vrij snel kwam ik op de website van G4S terecht. Op deze website is het mogelijk om diverse opleidingen te volgen die de veiligheid kunnen garanderen. Het belangrijkste is om je eigen veiligheid voorop te stellen, dan pas de rest. Als jij er namelijk niet voor kan zorgen dat de veiligheid van jezelf wordt gegarandeerd. Dan is het ook onmogelijk om andere veilig te kunnen stellen.

brandweer opleidingen

Nu dat ik een geschikte training heb gevonden als brandweer zijnde, wilde een collega van mij hier ook aan deelnemen. Natuurlijk wilde mijn werkgever graag op de hoogte blijven van de gang van zaken. Zodoende ben ik met deze website naar mijn werkgever gestapt. Tevens ook direct aangegeven dat ik niet de enige ben die hieraan wil deelnemen. Vervolgens heeft mijn werkgever een mail de deur uitgedaan naar de rest van de collega’s. Ik kan je in ieder geval al wel vertellen dat wij volgende week starten met zeven personen voor deze training.