Voordelig een tattoo verwijderen bij www.kliniekveldhoven.nl

logo

laserEen tijdje geleden kwam ik op het idee om een oude tattoo te verwijderen. Destijds vond ik de tattoo geweldig, maar omdat het zo lang geleden is lijkt het nu op een donkere vlek met wat strepen. De tattoo past ook niet meer bij mijn leeftijd en daarom ben ik op zoek gegaan naar een goede kliniek waar ik de tattoo kon laten verwijderen.

Goede tip

Een vriend van mij heeft pas nog zijn tattoo laten verwijderen. Toen ik hem vroeg waar hij dit had laten doen, heeft hij mij verteld dat ik moest kijken op www.kliniekveldhoven.nl. Op de website van www.kliniekveldhoven.nl kon ik veel voor en na foto’s zien. Ook stond er op de website een gedetailleerde beschrijven van het proces.

kliniek veldhovenWat mij het meest enthousiast maakte was dat de ingreep klein was, omdat er eigenlijk alleen met een laser wordt gewerkt. De laser maakt de inkt deeltjes kapot, waardoor de tattoo verdwijnt. Er is wel meer dan een behandeling nodig om de tattoo helemaal te laten verdwijnen en daarom heb ik een afspraak gemaakt.

Voor mij speelde de prijs wel een grote rol, omdat het wel een aantal behandelingen zijn die ik moest ondergaan. De behandelaar heeft naar mijn tattoo gekeken en heeft uitgelegd dat het met een aantal korte behandelingen wel weg zou zijn. Toen ik de prijs hoorde was ik enthousiast en daarom zijn wij gelijk aan de slag gegaan.

Sinds de behandelingen is mijn tattoo bijna niet zichtbaar. Eigenlijk had ik dit veel eerder moeten doen!