Een photobooth huren, weleens aan gedacht?

Als je binnenkort een feestje geeft en eens origineel voor de dag wil komen, is een photobooth huren een uitkomst. Als je zo’n fotohokje bij Evenses huurt, heb je een blits exemplaar te pakken wat een extra dimensie geeft aan je feest. Het hokje bestaat namelijk uit door middel van LED-verlichting opgloeiende platen die alle kleuren aannemen die je je maar wenst. Er komen fantastische foto’s uit dat ding rollen, die zowel voor jouw foto-album als voor de gasten een leuk aandenken zijn.

 

Kies zelf je lay-out

Je kunt zelf kiezen hoe het fotovelletje eruit komt te zien, welke lay-out het moet krijgen en ze zelfs door het hokje laten uitspuwen met een zelf verzonnen tekst eronder zoals bijvoorbeeld “Met jou erbij was ons feest compleet!”. Ook zijn er volop accessoires aanwezig zoals kekke hoedjes en maffe brilletjes. Dat verkleint de kans dat er met chocola en andere etensresten wordt gerotzooid. Nu denk je misschien, gaan dronken gasten geen fratsen uithalen met dat fotohokje? Dat zal wel meevallen, want er staat altijd iemand van Evenses bij om het in goede banen te leiden.

 

Leuke herinneringen

Wat is het leuk om al die fotovellen door je handen te laten gaan. Niet iedereen staat er florissant op. Maar juist dat heeft wel weer wat. Het doet je denken aan je middelbare schooltijd, toen je met zoveel mogelijk mensen in zo’n hokje dook en de gekste bekken trok…