Partyservice Waalwijk

Dankzij Partyservice Waalwijk heeft onze dochter een geweldig feest kunnen geven. Een feest ter ere van haar verjaardag en ik moet zeggen het was bijzonder goed geregeld. Onze dochter heeft de leeftijd van 18 jaar bereikt en dat wilden wij niet ongemerkt voorbij laten gaan. Als verrassing hadden wij hiervoor een professioneel bedrijf ingeschakeld om een spetterend feest te organiseren. Zo was het bedoeling dat er een tent in onze achtertuin werd gezet, waar de feestgangers terecht konden. Alles moest wel een verrassing zijn en daarom moesten wij uitkijken dat zij niet merkte waar wij mee bezig waren.

Partyservice Waalwijk

Goed geregeld door Partyservice Waalwijk

Omdat wij een indicatie wilden hebben wat het allemaal ging kosten hebben wij een offerte opgevraagd. Deze kregen wij nadat wij een gesprek hadden over het feest wat wij wilden geven. Vooral het regelen van een tent, de aankleding de hapjes en de drankjes en niet te vergeten de muziek, daar wilden wij graag een prijsindicatie voor hebben. Het totaal plaatje viel ontzettend mee en daarom hebben wij dit feest door laten gaan.

Partyservice John van Pas was het aangewezen bedrijf die ons gingen helpen met het organiseren van het verrassingsfeest. Alles werd in het geheim geregeld en op de dag van het feest was er een grote invasie in onze achtertuin. Een tent werd zeer snel opgezet en ook de aankleding was snel geregeld. Alles zag er perfect uit en het feest kon beginnen. Een geweldig feest die door dit partycentrum bijzonder goed was geregeld.