Het verhaal van het merk Egyptian Magic begint in 1986. In dit jaar werd Westley Howard, een waterfilterverkoper, benaderd door een oudere man. De oudere man bracht meneer Howard een spirituele boodschap: “Broeder, de Geest heeft me ertoe bewogen iets aan u te onthullen.” De oude man toonde hem hoe hij een crème kon ontwikkelen van olijfolie, bijenwas, bijenstuifmeel, koninginnengelei en bijenpropolis. Dit laatste is een stof die netelroos afdicht. De oude man beweerde dat het de exacte formule was voor een crème die was gevonden in één van de graven van een Egyptische farao. Westley Howard heeft de Egyptian Magic crème in 1991 op de markt gebracht en dankzij mond-op-mond reclame wordt de crème gebruikt door miljoenen mensen over de hele wereld.

De Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream is een helende balsem die de huid in staat weet te stellen om zichzelf te herstellen dankzij zijn unieke mix van natuurlijke ingrediënten. Het product levert al jarenlang een professionele kwaliteit voor een betaalbare prijs. De Egyptian Magic All-Purpose Skin Cream is, zoals de naam al zegt, geschikt voor meerdere doeleinden. Zo kan je jouw huid ermee verzorgen nadat deze is beschadigd, kan je hem gebruiken onder je make-up voor een natuurlijke glow, of je kan er droge plekjes en eczeem mee bestrijden.

De unieke formule van de beroemde Egyptian Magic crème bevat geen kunstmatige additieven, geen toegevoegde conserveringsmiddelen, is vrij van parabenen en GMO-ingrediënten en maakt alleen gebruik van natuurlijke ingrediënten. Egyptian Magic test haar producten niet op dieren en ze bevatten geen chemicaliën die schadelijk zijn voor het klimaat. De balsem weet de huid te genezen, verzorgen en te verzachten, en wordt verkocht bij de luxere reformwinkels, parfumerieën, apotheken en schoonheidsspecialisten over de hele wereld.

Ook bij Beautyfashionshop is de magische crème van Egyptian Magic te verkrijgen. De Egyptian Magic Skin Cream koop je altijd met korting in 7,5ML, 59ML of 118ML. Volg het voorbeeld van celebrities, dermatologen, plastische chirurgen en homeopaten en maak ook gebruik van deze wondercrème. Nog steeds niet overtuigd? Probeer de crème gewoon uit! Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Ons team van schoonheidsspecialistes staat graag voor je klaar om je te voorzien van het beste advies op maat en om al je vragen te beantwoorden. Je kan je ook aanmelden voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de beste deals en de nieuwste producten bij Beautyfashionshop.