Jongens veterschoen

Leuke jongens veterschoen gezocht! Mijn zoon is wat dat betreft vrij snel qua zijn vaardigheden. Vanaf dat hij bijna 3 werd wist hij het al voor mekaar te krijgen dat hij kon strikken, ideaal natuurlijk! Enige nadeel is het feit dat hij alleen maar veterschoenen wilt hebben en niks anders…

Door te zoeken op het internet hoopte ik daar te slagen aangezien hij flink in de groei is nu en ik haast iedere maand nieuwe schoenen kan halen voor hem. Tijdens het zoeken op het internet ben ik terecht gekomen bij Durlinger.com. Echter had ik nooit verwacht dat ik bij hun kon slagen voor ons allemaal!

logo

Voor zowel mijn man als mezelf hadden ze er hele leuke schoenen in het assortiment. Tevens was het daar ook mogelijk dat mijn dochter met plezier kon shoppen! Uiteindelijk hebben we allemaal ons eigen paar schoenen uit mogen kiezen die we vervolgens hebben besteld. Voor nog geen 200 euro waren we alle in het bezit van een nieuw paar schoenen voor een betaalbare prijs! Ik weet in ieder geval zeker dat ik dit veel eerder had moeten doen aangezien ik nu een stuk voordeliger uit ben!