Tijdloze kleding in een modern jasje

Peuterey is een Italiaans modelabel, gespecialiseerd in jassen voor mannen en vrouwen. Zijn naam is ontleend van een naam van een bergtop uit de Mont Blanc. De nauwe band met het thema reizen en de wereld ontdekken verklaart de ziel van het merk, door een praktisch en veelzijdig concept van ‘tijdloze sportkleding’. Peuterey is geroemd voor zijn outdoor kledij. Zo hebben de jassen bijvoorbeeld een perfecte pasvorm, een chique maar tegelijk moderne look en zijn vervaardigd van uitzonderlijke, eerlijke kwaliteitsmaterialen. De ontwerpen zijn elegant en tijdloos tussen zakelijk en vrijetijdskledij, in alle weeromstandigheden, in alle stedelijke of natuurlijke scenario’s. Je komt met Peuterey altijd smaakvol voor de dag!

Een imponerende groei voor een relatief jong label.

Peuterey zag het daglicht in 2002, maar dankzij een goed management trok men naar Milaan en vestigde zzn eerste winkel zich in Rome. Dankzij de gigantische flagshipstore in Shanghai (China) kende de verkoop en productie een duizelingwekkende groei. Het merk had zich op stevig op de markt gezet dankzij de elegante en toch sportieve karakter van een globale stijl. Vandaag kun je wereldwijd de populaire Peuterey kledij in een breed scala van shops en online stores kopen.

Kleding voor jouw lifestyle

Alom bekend – en beroemd, zijn de Peuterey jassen: lekker warme, waterproof en overwegend stevig maar licht. De jassen uit de online collectie zijn uitermate geschikt om de kou te trotseren tijdens een stevige winterwandeling. Maar ook voor wie een duurzame jas zoekt, kan snel zijn hart verliezen in de tijdloze collecties! Mannen kunnen kiezen uit regenjassen, parka’s, donsjassen en jassen uit leden en suède maar ook ’t shirts, broeken en hemden. Vrouwen kunnen zichzelf trakteren op een prachtige jas, een comfortabel trui of een elegante blazer. Zijn logo, 3 rode stippen, staat subtiel op de kledij geborduurd.