Verlang je naar meer luxe tijdens je kampeervakantie dan moet je snel kennismaken met Glamping Nederland. Kamperen wordt gecombineerd met luxe, simpel gezegd kamperen op een luxe manier dus. Bij camping de Leistert kun je ook genieten van het kamperen met meer luxe, de sfeer van het traditionele kamperen met de luxe van een bungalow park. Overnachten in je eigen tent of vouwwagen, aangevuld met bijvoorbeeld van de camping een eigen sanitairgebouw.

Glamping Nederland

Verschillende mogelijkheden

Wanneer je gebruik maakt van Glamping Nederland kun je gebruik maken van verschillende luxe faciliteiten bij je kampeermiddel. Je kunt het zo luxe maken als je wenst, een vaatwasser, eigen toilet en douche en een wateraansluiting en afvoer tot je beschikking. Wil je echt genieten van luxer dan luxe dan heb je zelfs de mogelijkheid om privé sanitair te huren inclusief een infrarood sauna. Na een dag intensief bezig te zijn geweest met alle evenementen kom je even helemaal tot rust in je privé sauna.

Ook zonder eigen middelen ben je meer dan welkom

Glamping Nederland

Beschik je niet over middelen om te kunnen kamperen? Ook dan ben je natuurlijk welkom bij Recreatiepark de Leistert. Op onze camping hebben we verschillende accommodaties voor je waar je kunt verblijven gedurende je vakantie. Huur een leuke Safaritent, deze tenten hebben geen eigen faciliteiten maar liggen er wel dichtbij. Je hoeft dus niet ver te lopen wanneer je naar het toilet moet of wilt douchen. Zijn de kinderen oud genoeg dat zij alleen kunnen slapen? Dan is de 4 persoon Safaritent geweldig, los van grote tent staat er een kleine variant van de Safaritent waar de kinderen in kunnen slapen.