Ook bij tegenwind lekker op de bakfiets

Elektrische bakfiets

Als je de kinderen naar school moet brengen moet dit gebeuren door weer en wind, of het windstil is of het komt met bakken uit de hemel. Met een elektrische bakfiets wordt het wel een stuk eenvoudiger, een krachtige accu helpt je mee om met tegenwind ook gewoon in een goed tempo te blijven fietsen. Maar ook als je geen zin hebt om te trappen kun je natuurlijk gebruik maken van de trapondersteuning. ideaal om door de stad te fietsen zonder moe te worden.

Eenvoudig door de stad heen

Elektrische bakfiets

Rijden met een elektrische bakfiets van Dolly is erg eenvoudig, omdat de fiets zeer goed wendbaar is kun je de kleinste bochten en wegen nemen. Maar ook wegen buiten de stad neem je makkelijk als je een fietsrit aan het maken bent. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardige componenten kun je de bakfiets overal gebruiken. Omdat de bak van kunststof is gemaakt helpt dit natuurlijk mee voor het rijcomfort. De bak is perfect afgewerkt met mooie ronde hoeken voor het comfort als de kinderen erin zitten.

Opvallend exemplaar

Elektrische bakfiets

Wanneer je met de elektrische bakfiets aan het rijden bent dan val je in positieve zin op, de prachtige bak en het trendy frame van de fiets vallen op. Iedereen staat er ook van te kijken dat je met veel souplesse de bochten neemt, de minimale draaicirkel maakt dat je overal komt. De bak is met grote zorg besteed, over het materiaal is ook nagedacht omdat dit een tweede leven heeft. Voor de veiligheid is de bak gemaakt van dubbelwandig kunststof.